Varianta meniu traditional – international combinat

Mini aperitive reci – 450g/persoana

Tartine cu creveti si manciuria

Blue cheese, nuci, menta, miere (blue chesse, menta, nuci)

Minifrigarui cu boconcinii, rosii cherry, busuioc

Rulouri de somon cu creme fraiche si rucola

Almond cu pere si branza brie si busuioc (pere, branza brie,)

Foie gras de rata cu jeleu de coacaze

Piept de rata afumata cu fenicul, portocala si coriandru

Platouri cu racituri traditionale asortate(toba de porc, caltabos, jumari de porc,

piftie de curcan, sorici, muschi tiganesc, salam crud uscat, sunca fiarta cu boia dulce…)

Platouri cu branzeturi romanesti asortate (cas, telemea veche de oaie, branza burduf, cascaval afumat…)

Cruditãti asortate cu masline (castraveti, rosii, ardei gras,…)

Rosii cherry umplute cu icre de crap

Mini aperitive calde – 300g/persoana

Chiftelute din carne porc-vita cu tarhon

Sarmalute in foi de varza cu afumatura, ardei iute, smanatana,mamaliguta -2 buc/pers

Carnati de casa afumati prajiti cu foi de dafin

Pulpa de porc impanata cu cimbru, slanina si usturoi

Ceafa de porc impanata cu slaninuta afumata

Frigarui cu carne de porc, carnati si legume

Vita cu ierburi aromatice, morcov, dovlecel si praz

Peste invelit in panceta si sos pesto

Garnituri – 450g/persoana

Orez cu unt si verdeturi

Cosulete din ardei cu legume aromate cu ciuperci sote

Cartofi taranesti cu ardei multicolor

Fasole verde cu unt si usturoi

Cartofi gratin cu kaiser si cascaval

Legume mix la gratar (ardei, dovlecei,vinete,rosii,ceapa rosie) cu aceto-balsamic si parmesan

Salate – 200g/persoana

Salata de sfecla cu hrean

Cocktail de ardei capia copti multicolori si capere

Salata de muraturi asortate

Varza murata cu piper si ulei de masline

Salata de rosii cu telemea si iceberg

Salata de ciuperci cu pui si parmezan, rucola

Desert – 170g/persoane

Mere coapte cu smochine, miere si nuca

Platouri de fructe asortate

Placinta cu dovleac si scortisoara, strudel cu mere, rulouri cu miere si nuca, minciunele cu rom, placinte cu carne…

Cozonac cu nuca si stafide

Cheese cake cu fructe de padure

Brownie cu caramel

Knicker boocker (bezea, crema mascarpone, fructe de padure, menta

Miniprajituri asortate

Specialitati paine

Pâinici asortate

Varianta bufet traditional romanesc

Mini aperitive reci 450g/persoana

Platouri cu racituri traditionale asortate(toba de porc, piftie de curcan, sorici, muschi tiganesc, salam crud uscat, sunca fiarta cu boia dulce…)

Platouri cu branzeturi romanesti asortate (cas, telemea veche de oaie, branza burduf, cascaval afumat…)

Cruditãti asortate cu masline (castraveti, rosii, ardei gras,…)

Tartine cu zacusca de ciuperci

Rosii umplute cu salata de vinete

Ciuperci umplute cu pui si cascaval

Fasole batuta sos de ceapa prajita

Poganici din jumari de porc, smantana ou

Chiftele cu branza

Mini aperitive calde – 300g/persoana

Chiftelute din carne porc-vita cu tarhon

Ciuperci umplute cu carne porc si iaurt

Sarmalute in foi de varza cu afumatura, ardei iute, smanatana,mamaliguta

Bulz ciobanesc cu branza de burduf, smantana, kaiser

Peste alb in crusta de branzeturi

Carnati de casa afumati prajiti cu foi de dafin

Pulpa de porc impanata cu cimbru, slanina si usturoi

Frigarui de pui cu ciuperci si ardei

Garnituri – 450g/persoana

Orez cu unt si verdeturi

Legume aromate cu ciuperci sote

Cartofi taranesti cu ardei multicolor

Crochete de cascaval

Salate – 200g/persoana

Salata de sfecla cu hrean

Cocktail de ardei capia copti multicolori si capere

Salata de muraturi asortate

Varza murata cu piper si ulei de masline

Salata de cartofi cu sunca, cascaval, castraveti acri

Desert – 150g/persoana

Mere coapte cu smochine, miere si nuca

Placinta cu dovleac si scortisoara, strudel cu mere, rulouri cu miere si nuca, minciunele cu rom, placinte cu carne

Prajituri asortate,

Frigarui de fructe cu sos caramel

Knicker boocker

Specialitati paine

Pâinici asortate