Varianta meniu traditional – international combinat
Mini aperitive reci – 450g/persoana
Tartine cu creveti si manciuria
Blue cheese, nuci, menta, miere (blue chesse, menta, nuci)
Minifrigarui cu boconcinii, rosii cherry, busuioc
Rulouri de somon cu creme fraiche si rucola
Almond cu pere si branza brie si busuioc (pere, branza brie,)
Foie gras de rata cu jeleu de coacaze
Piept de rata afumata cu fenicul, portocala si coriandru
Platouri cu racituri traditionale asortate(toba de porc, caltabos, jumari de porc,
piftie de curcan, sorici, muschi tiganesc, salam crud uscat, sunca fiarta cu boia dulce…)
Platouri cu branzeturi romanesti asortate (cas, telemea veche de oaie, branza burduf, cascaval afumat…)
Cruditãti asortate cu masline (castraveti, rosii, ardei gras,…)
Rosii cherry umplute cu icre de crap
Mini aperitive calde – 300g/persoana
Chiftelute din carne porc-vita cu tarhon
Sarmalute in foi de varza cu afumatura, ardei iute, smanatana,mamaliguta -2 buc/pers
Carnati de casa afumati prajiti cu foi de dafin
Pulpa de porc impanata cu cimbru, slanina si usturoi
Ceafa de porc impanata cu slaninuta afumata
Frigarui cu carne de porc, carnati si legume
Vita cu ierburi aromatice, morcov, dovlecel si praz
Peste invelit in panceta si sos pesto
Orez cu unt si verdeturi
Cosulete din ardei cu legume aromate cu ciuperci sote
Cartofi taranesti cu ardei multicolor
Fasole verde cu unt si usturoi
Cartofi gratin cu kaiser si cascaval
Legume mix la gratar (ardei, dovlecei,vinete,rosii,ceapa rosie) cu aceto-balsamic si parmesan
Salata de sfecla cu hrean
Cocktail de ardei capia copti multicolori si capere
Salata de muraturi asortate
Varza murata cu piper si ulei de masline
Salata de rosii cu telemea si iceberg
Salata de ciuperci cu pui si parmezan, rucola
Desert – 170g/persoane
Mere coapte cu smochine, miere si nuca
Platouri de fructe asortate
Placinta cu dovleac si scortisoara, strudel cu mere, rulouri cu miere si nuca, minciunele cu rom, placinte cu carne…
Cozonac cu nuca si stafide
Cheese cake cu fructe de padure
Brownie cu caramel
Knicker boocker (bezea, crema mascarpone, fructe de padure, menta
Miniprajituri asortate
Specialitati paine
Varianta bufet traditional romanesc
Mini aperitive reci 450g/persoana
Platouri cu racituri traditionale asortate(toba de porc, piftie de curcan, sorici, muschi tiganesc, salam crud uscat, sunca fiarta cu boia dulce…)
Platouri cu branzeturi romanesti asortate (cas, telemea veche de oaie, branza burduf, cascaval afumat…)
Cruditãti asortate cu masline (castraveti, rosii, ardei gras,…)
Tartine cu zacusca de ciuperci
Rosii umplute cu salata de vinete
Ciuperci umplute cu pui si cascaval
Fasole batuta sos de ceapa prajita
Poganici din jumari de porc, smantana ou
Chiftele cu branza
Mini aperitive calde – 300g/persoana
Chiftelute din carne porc-vita cu tarhon
Ciuperci umplute cu carne porc si iaurt
Sarmalute in foi de varza cu afumatura, ardei iute, smanatana,mamaliguta
Bulz ciobanesc cu branza de burduf, smantana, kaiser
Peste alb in crusta de branzeturi
Carnati de casa afumati prajiti cu foi de dafin
Pulpa de porc impanata cu cimbru, slanina si usturoi
Frigarui de pui cu ciuperci si ardei
Garnituri – 450g/persoana
Orez cu unt si verdeturi
Legume aromate cu ciuperci sote
Cartofi taranesti cu ardei multicolor
Crochete de cascaval
Salate – 200g/persoana
Salata de sfecla cu hrean
Cocktail de ardei capia copti multicolori si capere
Salata de muraturi asortate
Varza murata cu piper si ulei de masline
Salata de cartofi cu sunca, cascaval, castraveti acri
Desert – 150g/persoana
Mere coapte cu smochine, miere si nuca
Placinta cu dovleac si scortisoara, strudel cu mere, rulouri cu miere si nuca, minciunele cu rom, placinte cu carne
Prajituri asortate,
Frigarui de fructe cu sos caramel
Knicker boocker
Specialitati paine
Pâinici asortate