aperitive-calde

Bufet Cald

Aperitivele calde sunt servite la fiecare ocazie, sunt piesele de rezistenta la orice petrecere:

  • Antricot de vita la cuptor cu hrean si sfecla rosie
  • Bratwurst carnat alb invelit in serrano
  • Camembert Prince Carol – Camembert in crusta de susan cu sos de fructe de padure
  • Caribbean tiger shimp cocktail, mango-tomatillo Salsa
  • Chateaubriand, sos Chantilly
  • Chou-fleur en fromage bleu et asparagus – Conopida cu branza nobila si sparanghel
  • Cotlet de porc, salvie si mere
  • Cotlete de porc cu mere si salvie
  • Coût d’agneau Prince Albert– coaste de miel
  • Crevettes amoureux – Frigaruie cu doi Creveti marinati in Pernod
  • Crispy ribs cu sos de coriandru
  • Dinde aux agrumes – Medalion de curcan in sos de citrice si busuioc
  • Escalop de foie gras cu ananas, portocala, ulei aromat cu vanilie, roll trio color ardei capia, file
  • de ansoa, seminte pin
  • Escalopuri vieneze de curcan
  • Esturgeon en croûte – Sturion in crusta de sare, ierburi aromate si piper colonial
  • Ficatei de pui cu prune inveliti in bacon
  • File de manzat cu sos verde
  • File de vita cu whisky sos de piper verde cu puding de cedar
  • Filet de veau in Marchand de vin – File de vitel in vin si cu sos remoulade
  • Fileuri de dorada cu salsa picanta (fileuri dorada, suc portocale, mango,menta…)
  • Finger de somon in ulei de masline cu mojo sos (usturoi, ulei de masline, cilli,vin alb, chimen)
  • Fingers de pui cu fistic pe bete de rozmarin
  • Foie gras cu cirese si caise la gratar
  • Foie gras cu mandarine caramelizate si prosciutto crudo, crostini cu busuioc verde
  • Fondue de branza tiroleza Gruyere
  • Fried rice – Orez salbatic gatit in Riesling Sec si ierburi aromate cu legume crocante si ou
  • Frigarui de pui cu lime verzi si curry
  • Friptura de porc cu prosciutto cu sos de mustar
  • Linguini cu scoici (midii, unt, ceapa, vin demisec)
  • Mini frigãnele de pui în susan cu sos curry si legume (piept de pui, susan sos curry)
  • Minisaltimbocca cu busuioc si unt (triunghiuri carne vita, jambon, unt)
  • Muschi de porc cu prosciutto si alge marine
  • Muschi de vita cu sparanghel verde in sos de soia
  • Muschi de vita cu struguri si sos porto
  • Muschi de vita umplut cu ierburi aromatice
  • Muschi de vita Wellington (muschi vita, aluat, ciuperci)
  • Parmegiana cu pui si vinete (carne pui, parmezan, vinete gratinate)
  • Peste alb invelit in jambon serrano si capere
  • Piept de rata cu portocale si martini,
  • Piept de rata cu vin alb
  • Piept de rata marinat in rozmarin sos de prune uscate si coriandru,
  • Piept de rata umplut cu pate din ficat de gasca
  • Pui cu fenicul, portocale si masline verzi (piept de pui, portocale, oregano, fenicul)
  • Pui cu migdale in sos de soia
  • Pui cu sos de branzeturi fine (gorgonzola, parmesan, brie)
  • Pui dulce acrisor cu alune (xing gang)
  • Pui glasat cu mustar si lamaie
  • Pui la grãtar cu busuioc si parmezan (piept de pui, busuioc, parmezan)
  • Pui londonez cu gorgonzola
  • Purée de racine – Mousse de cartofi, morcovi, pastarnac, ridiche de luna, sfecla si praz caramelizat
  • Rata cu sos de fructe (piept de rata dezosat, suc de portocale, fructe de padure, menta)
  • Roastbeaf cu sos de coriandru, prosciutto
  • Rulada de curcan cu muguri de pin si pancetta
  • Rulada de pui cu bacon si telina apio
  • Rulada de pui cu somon
  • Rulouri de calamar cu sparanghel si bacon
  • Rulouri de salau la tava invelit in prosciutto cu salvie si sos de capere
  • Rulouri de vitel cu parmesan si ciuperci in crusta de aluat
  • Rulouri din piept de curcan umplute cu rosii mozzarella si masline
  • Rulouri fine de muschi de porc cu branza si ciuperci
  • Scoici aromate thailandeze (scoici San Jacues suc de nuca cocos, chivaz)
  • Scoici Saint Jacques cu prosciutto si unt aromat
  • Scoici San Jacues confit con leek, icre de somon, smantana si iaurt
  • Snitel vienez – cu dulceata de afine
  • Somon in crusta de ciuperci, sos verde
  • Somon la gratar cu lime si capere
  • Somon la gratar cu sos de miere, busuioc
  • Stridii confit con leek, icre de somon, smantana si iaurt in sos tartar
  • Stridii cu dresing oriental
  • Terina de somon si anghila afumata cu caviar si seminte germinate
  • Ardei fripti marinati cu menta si lamaie
  • Ardei gras trei culori copti, cu ulei de masline si menta, sare de mare
  • Baby Carrots – morcovi tineri glazurati cu miere
  • Broccoli cu pesmet de parmesan si lamaie
  • Cartof copt umplut cu trio chesee
  • Cartof dauphine (cartof, ceapa verde, cimbrisor, smantana, unt, lapte)
  • Cartofi copti cu branza si seminte de susan
  • Cartofi cu ardei multicolor (ardei, ceapa, bacon)
  • Cartofi Deep Fried cu boia dulce
  • Cartofi Ducesse cu ou, unt si cascaval
  • Cartofi dulci cu rosmarin proaspat la cuptor
  • Cartofi dulci glazurati cu ghimbir, miere
  • Cartofi gratin in lapte
  • Cartofi la cuptor cu ou si mozzarella
  • Cartofi la tava cu rozmarin
  • Cartofi prajiti la wok
  • Cartofi suedezi cu oregano
  • Cartofi taranesti cu ardei multicolor (ardei, ceapa, bacon)
  • Ciuperci pleurotus si sparanghel cu parmesan
  • Conopida in pesmet prajit
  • Cornete de cartofi cu rosii cherry, cimbru si ulei de masline
  • Dovleac la gratar cu piept de porc si fistic
  • Farfalle cu mazare si ciuperci si rosii uscate confiate
  • Fasole pastai cu prosciutto cu brânză pecorino picantă
  • Fasole pastai cu prosciutto si branza blue
  • Fasole verde cu usturoi si unt
  • Fasole verde pastai cu migdale, suc de lamaie, ceapa rosie, unt
  • Fenicul umplut cu piure de brocolli
  • Frigarui de cartofi noi cu sos de gorgonzola
  • Frigarui de cartofi noi in coaja, boia dulce, sos de gorgonzola
  • Frigarui de dovlecel, ceapa rosie, ardei gras, marinate in ulei de
  • masline
  • Frigarui de legume cu cuscus aromat
  • Frigarui de legume si ciuperci cu oregano
  • Gnochi cu ciuperci porcinii sos alb si salvie
  • Legume la gratar cu otet balsamic si parmesan
  • Legume la gratar cu sos de branza
  • Legume la wok cu parmezan si otet balsamic
  • Linguini cu sos pesto muguri de pini si rucola
  • Orez basmatic cu sofran si ciuperci si vin alb
  • Orez cu legume asortate
  • Orez cu legume la tigaie
  • Orez salbatec cu legume
  • Orez salbatic cu unt si legume la tigaie (orez cu mix de legume)
  • Pachetele de vinete cu mozzarella la gratar
  • Penne cu brocoli, panceta si sos de smantana dulce
  • Piure de broccoli in frunze de fenicul
  • Ravioli cu pana cucina si parmesan
  • Rissotto cu ricotta, rosii si busuioc verde
  • Rissotto cu sparanghel, mazare si blue chesse
  • Roll trio color ardei capia, file de ansoa, seminte pin
  • Rosii la gratar cu ulei si cimbru

  • Rulouri de dovlecei si conopida
  • Sparanghel a la L`imperiale baza spanac rizoni
  • Sparanghel la cuptor invelit in sunca serrano piper multicolor
  • Sparanghel si ardei gras rosu la cuptor, cu parmezan
  • Tagliatele cu brocoli, panceta si sos de smantana dulce
  • Tortelinii cu spanac, rucola si sos de usturoi
  • Tortilla cu ciuperci, pana cucina si rucola
  • Tortilla cu ciuperci, pleurotus, rucola, ulei de trufe
  • Varza de bruxelles cu sos de iaurt
  • Zucchini cu ardei grasi, ciuperci si ceapa, glazurate cu otet balsamic
  • Quiche lorraine cu bacon si ou de prepelita
  • Quiche lorraine cu branza brie si spanac
  • Quiche Lorraine cu brie si marar
  • Quiche Lorraine cu ou, gorgonzola si ceapa
  • Quiche Lorraine cu spanac si rosii
  • Quiche Lorraine cu vinete, rozmarin, ardei rosu
  • Rulou cu legume si branza
  • Rulouri cu dovleac si telemea de vaca
  • Salata aperitiv cu avocado, baby porumb, ardei, brie si rucola pe frunza de
  • radichio
  • Tarta cu anghinare si peste afumat
  • Dovleac prajit cu piure de varza si cartofi, sparanghel in unt
  • Frigarui de dovlecei si feta, rulouri de vinete cu stafide de pin
  • Rulou de legume cu ricotta, orez salbatic
  • Tarta de brocoli cu fondue de branza brie si parmezan cu piure de dovleac
  • Tarta de ricotta si cartofi in sos de cicoare si nucsoara, vafe de legume
  • Timbale de cartofi cu sos curry, fenicul la gratar cu dresing de masline negre
  • Vinete la gratar cu dovlecei si mozzarella si busuioc

  • Mujdei de usturoi
  • Mustar cu hrean
  • Sos citronette
  • Sos de maioneza cu usturoi
  • Sos de rosii cu ardei iute si usturoi
  • Sos mustar frantuzesc
  • Sos picant cu rosii
  • Sos provensal de usturoi
  • Sos salsa (rosii, ceapa, castravete, ardei iute)
  • Sos smantana cu susan