Aperitivele calde sunt servite la fiecare ocazie, sunt piesele de rezistenta la orice petrecere:
- Antricot de vita la cuptor cu hrean si sfecla rosie
- Bratwurst carnat alb invelit in serrano
- Camembert Prince Carol – Camembert in crusta de susan cu sos de fructe de padure
- Caribbean tiger shimp cocktail, mango-tomatillo Salsa
- Chateaubriand, sos Chantilly
- Chou-fleur en fromage bleu et asparagus – Conopida cu branza nobila si sparanghel
- Cotlet de porc, salvie si mere
- Cotlete de porc cu mere si salvie
- Coût d’agneau Prince Albert– coaste de miel
- Crevettes amoureux – Frigaruie cu doi Creveti marinati in Pernod
- Crispy ribs cu sos de coriandru
- Dinde aux agrumes – Medalion de curcan in sos de citrice si busuioc
- Escalop de foie gras cu ananas, portocala, ulei aromat cu vanilie, roll trio color ardei capia, file
- de ansoa, seminte pin
- Escalopuri vieneze de curcan
- Esturgeon en croûte – Sturion in crusta de sare, ierburi aromate si piper colonial
- Ficatei de pui cu prune inveliti in bacon
- File de manzat cu sos verde
- File de vita cu whisky sos de piper verde cu puding de cedar
- Filet de veau in Marchand de vin – File de vitel in vin si cu sos remoulade
- Fileuri de dorada cu salsa picanta (fileuri dorada, suc portocale, mango,menta…)
- Finger de somon in ulei de masline cu mojo sos (usturoi, ulei de masline, cilli,vin alb, chimen)
- Fingers de pui cu fistic pe bete de rozmarin
- Foie gras cu cirese si caise la gratar
- Foie gras cu mandarine caramelizate si prosciutto crudo, crostini cu busuioc verde
- Fondue de branza tiroleza Gruyere
- Fried rice – Orez salbatic gatit in Riesling Sec si ierburi aromate cu legume crocante si ou
- Frigarui de pui cu lime verzi si curry
- Friptura de porc cu prosciutto cu sos de mustar
- Linguini cu scoici (midii, unt, ceapa, vin demisec)
- Mini frigãnele de pui în susan cu sos curry si legume (piept de pui, susan sos curry)
- Minisaltimbocca cu busuioc si unt (triunghiuri carne vita, jambon, unt)
- Muschi de porc cu prosciutto si alge marine
- Muschi de vita cu sparanghel verde in sos de soia
- Muschi de vita cu struguri si sos porto
- Muschi de vita umplut cu ierburi aromatice
- Muschi de vita Wellington (muschi vita, aluat, ciuperci)
- Parmegiana cu pui si vinete (carne pui, parmezan, vinete gratinate)
- Peste alb invelit in jambon serrano si capere
- Piept de rata cu portocale si martini,
- Piept de rata cu vin alb
- Piept de rata marinat in rozmarin sos de prune uscate si coriandru,
- Piept de rata umplut cu pate din ficat de gasca
- Pui cu fenicul, portocale si masline verzi (piept de pui, portocale, oregano, fenicul)
- Pui cu migdale in sos de soia
- Pui cu sos de branzeturi fine (gorgonzola, parmesan, brie)
- Pui dulce acrisor cu alune (xing gang)
- Pui glasat cu mustar si lamaie
- Pui la grãtar cu busuioc si parmezan (piept de pui, busuioc, parmezan)
- Pui londonez cu gorgonzola
- Purée de racine – Mousse de cartofi, morcovi, pastarnac, ridiche de luna, sfecla si praz caramelizat
- Rata cu sos de fructe (piept de rata dezosat, suc de portocale, fructe de padure, menta)
- Roastbeaf cu sos de coriandru, prosciutto
- Rulada de curcan cu muguri de pin si pancetta
- Rulada de pui cu bacon si telina apio
- Rulada de pui cu somon
- Rulouri de calamar cu sparanghel si bacon
- Rulouri de salau la tava invelit in prosciutto cu salvie si sos de capere
- Rulouri de vitel cu parmesan si ciuperci in crusta de aluat
- Rulouri din piept de curcan umplute cu rosii mozzarella si masline
- Rulouri fine de muschi de porc cu branza si ciuperci
- Scoici aromate thailandeze (scoici San Jacues suc de nuca cocos, chivaz)
- Scoici Saint Jacques cu prosciutto si unt aromat
- Scoici San Jacues confit con leek, icre de somon, smantana si iaurt
- Snitel vienez – cu dulceata de afine
- Somon in crusta de ciuperci, sos verde
- Somon la gratar cu lime si capere
- Somon la gratar cu sos de miere, busuioc
- Stridii confit con leek, icre de somon, smantana si iaurt in sos tartar
- Stridii cu dresing oriental
- Terina de somon si anghila afumata cu caviar si seminte germinate
- Ardei fripti marinati cu menta si lamaie
- Ardei gras trei culori copti, cu ulei de masline si menta, sare de mare
- Baby Carrots – morcovi tineri glazurati cu miere
- Broccoli cu pesmet de parmesan si lamaie
- Cartof copt umplut cu trio chesee
- Cartof dauphine (cartof, ceapa verde, cimbrisor, smantana, unt, lapte)
- Cartofi copti cu branza si seminte de susan
- Cartofi cu ardei multicolor (ardei, ceapa, bacon)
- Cartofi Deep Fried cu boia dulce
- Cartofi Ducesse cu ou, unt si cascaval
- Cartofi dulci cu rosmarin proaspat la cuptor
- Cartofi dulci glazurati cu ghimbir, miere
- Cartofi gratin in lapte
- Cartofi la cuptor cu ou si mozzarella
- Cartofi la tava cu rozmarin
- Cartofi prajiti la wok
- Cartofi suedezi cu oregano
- Cartofi taranesti cu ardei multicolor (ardei, ceapa, bacon)
- Ciuperci pleurotus si sparanghel cu parmesan
- Conopida in pesmet prajit
- Cornete de cartofi cu rosii cherry, cimbru si ulei de masline
- Dovleac la gratar cu piept de porc si fistic
- Farfalle cu mazare si ciuperci si rosii uscate confiate
- Fasole pastai cu prosciutto cu brânză pecorino picantă
- Fasole pastai cu prosciutto si branza blue
- Fasole verde cu usturoi si unt
- Fasole verde pastai cu migdale, suc de lamaie, ceapa rosie, unt
- Fenicul umplut cu piure de brocolli
- Frigarui de cartofi noi cu sos de gorgonzola
- Frigarui de cartofi noi in coaja, boia dulce, sos de gorgonzola
- Frigarui de dovlecel, ceapa rosie, ardei gras, marinate in ulei de
- masline
- Frigarui de legume cu cuscus aromat
- Frigarui de legume si ciuperci cu oregano
- Gnochi cu ciuperci porcinii sos alb si salvie
- Legume la gratar cu otet balsamic si parmesan
- Legume la gratar cu sos de branza
- Legume la wok cu parmezan si otet balsamic
- Linguini cu sos pesto muguri de pini si rucola
- Orez basmatic cu sofran si ciuperci si vin alb
- Orez cu legume asortate
- Orez cu legume la tigaie
- Orez salbatec cu legume
- Orez salbatic cu unt si legume la tigaie (orez cu mix de legume)
- Pachetele de vinete cu mozzarella la gratar
- Penne cu brocoli, panceta si sos de smantana dulce
- Piure de broccoli in frunze de fenicul
- Ravioli cu pana cucina si parmesan
- Rissotto cu ricotta, rosii si busuioc verde
- Rissotto cu sparanghel, mazare si blue chesse
- Roll trio color ardei capia, file de ansoa, seminte pin
- Rosii la gratar cu ulei si cimbru
- Rulouri de dovlecei si conopida
- Sparanghel a la L`imperiale baza spanac rizoni
- Sparanghel la cuptor invelit in sunca serrano piper multicolor
- Sparanghel si ardei gras rosu la cuptor, cu parmezan
- Tagliatele cu brocoli, panceta si sos de smantana dulce
- Tortelinii cu spanac, rucola si sos de usturoi
- Tortilla cu ciuperci, pana cucina si rucola
- Tortilla cu ciuperci, pleurotus, rucola, ulei de trufe
- Varza de bruxelles cu sos de iaurt
- Zucchini cu ardei grasi, ciuperci si ceapa, glazurate cu otet balsamic
- Quiche lorraine cu bacon si ou de prepelita
- Quiche lorraine cu branza brie si spanac
- Quiche Lorraine cu brie si marar
- Quiche Lorraine cu ou, gorgonzola si ceapa
- Quiche Lorraine cu spanac si rosii
- Quiche Lorraine cu vinete, rozmarin, ardei rosu
- Rulou cu legume si branza
- Rulouri cu dovleac si telemea de vaca
- Salata aperitiv cu avocado, baby porumb, ardei, brie si rucola pe frunza de
- radichio
- Tarta cu anghinare si peste afumat
- Dovleac prajit cu piure de varza si cartofi, sparanghel in unt
- Frigarui de dovlecei si feta, rulouri de vinete cu stafide de pin
- Rulou de legume cu ricotta, orez salbatic
- Tarta de brocoli cu fondue de branza brie si parmezan cu piure de dovleac
- Tarta de ricotta si cartofi in sos de cicoare si nucsoara, vafe de legume
- Timbale de cartofi cu sos curry, fenicul la gratar cu dresing de masline negre
- Vinete la gratar cu dovlecei si mozzarella si busuioc
- Mujdei de usturoi
- Mustar cu hrean
- Sos citronette
- Sos de maioneza cu usturoi
- Sos de rosii cu ardei iute si usturoi
- Sos mustar frantuzesc
- Sos picant cu rosii
- Sos provensal de usturoi
- Sos salsa (rosii, ceapa, castravete, ardei iute)
- Sos smantana cu susan