Bucatarie traditionala
- Ardei gras smantana, blue cheese, usturoi
- Aripioare crocante cu susan
- Barcute de ardei cu vinete
- Bruscheta cu crema feta si pasta de masline (cocktail masline)
- Bruschetta cu rosii si busuioc ( bagheta crispy,cherry, busuioc, usturoi, ulei masline)
- Caltabos
- Carnaciori de bere picanti
- Carnaciori in bacon
- Chiftelute asortate cu susan, mac si verdeturi
- Ciuperci cu branza si marar
- Crochete de cascaval
- Crochete de peste cu sos de capere
- Dovlecei cu parmeza si mozzarela
- Frigarui de boconcini cu rosii cherry
- Frigarui de legume la gratar
- Frigarui de pangasius in sos de capere
- Frigarui de porc
- Frigarui de pui pane cu fulgi de porumb
- Frigarui de vita
- Frigarui de vita cu zuchini
- Frigarui Piept de pui cu bacon
- Frigarui Porc cu legume
- Galantina de pui cu legume
- Gustare mozaic de sunca si cascaval (sunca parma, cascaval, unt)
- Icre de crap pe baza omleta cu susan
- Minifrigarui cu cascaval, maslina si rosie cherry
- Platouri cu branzeturi romanesti asortate (cas, telemea veche de oaie, branza burduf, cascaval
- afumat, bulete de branza, cascaval)
- Platouri cu racituri traditionale asortate(toba de porc, sorici, muschi file, salam crud uscat,
- sunca fiarta cu boia dulce, lebar)
- Poganici din jumari de porc, smantana ou
- Pui cu branza blue, usturoi
- Pui toscan cu ciuperci si sunca
- Rulada de pui cu cruditati (carne de pui cu morcov si telina)
- Sferturi de rosii umplute cu branza si marar
- Somon afumat pe lamaie
- Tapas cu carne de vita, praz si bacon
- Tartine cu icre de crap si masline verzi cu ardei