Bucatarie internationala
- Chateaubriand, sos Chantilly, sparanghel a la L`imperiale, spanac rizoni
- Escalop de foie gras cu ananas, portocala, ulei aromat cu vanilie, roll trio color ardei capia, file
- de ansoa, seminte pin
- Escalop de foie gras de rata cu pere caramelizate si sos de portocale
- File de vita cu whisky sos de piper verde cu puding de cedar, cartofi suedezi cu miere
- File vita cu sare de mare, unt aromat, crema de spanac, cartof copt umplut cu trio chesee
- Foie gras cu mandarine caramelizate si prosciutto crudo, crostini cu busuioc verde
- Medalion de caprioara (vanat) cu piure de castane si pere posate in vin rosu
- Piept de rata marinat in rozmarin sos de prune uscate si coriandru, kiwi coapte si decojite
- Roastbeaf cu sos de coriandru, prosciutto, pepene cantalup, zuchinni
- Caribbean tiger shimp cocktail, mango-tomatillo Salsa
- Parfait de foigras cu gem de chalota
- Peste alb invelit in pancetta, prezentat pe sparanghel sos pesto,rissotto cu ciuperci pleurotus
- Piept de curcan invelit in Serrano cu umplutura de seminte de pin si ierburi aromate
- Piept de rata umplut cu pate din ficat de gasca, ciuperci pleurotus si sparanghel cu parmesan
- Roll cu somon, creveti, avocado si caviar pe spuma din lichior de ou si sampanie
- Rulouri de limba de mare a la Nicoise
- Salata aperitiv coleslaw servita pe roast beef
- Salata aperitiv cu avocado, baby porumb, ardei, brie si rucola pe frunza de radichio
- Scoici San Jacues confit con leek, icre de somon, smantana si iaurt
- Somon in crusta de ciuperci, sos verde, sparanghel si parmesan
- Terina de somon si anghila afumata cu caviar si seminte germinate